can´t help it;)

Louboutins i en all american style, love them:)



/Bella

i am colorblind

Vart ute och åkt skidor i några timmar nu, superskönt men känner mig som en spagetti i hela kroppen såhär efteråt. Nu ska jag ner och dricka något riktigt kallt och se på Inceptions med hela familjen. hörs! /anna


Bild jag tog förra året, ser ni gubben?


babadada

Gammal goding! Minns hur mycket jag brukade missbruka den i fyran femman. Rådiggar den lilla killen i videon!

 /sofia


i follow rivers

sitter här och lyssnar på hardcore super☆ och lite aall i want now is a whiiitelight mooment...ja vet väldig skillad på dessa två. likielikie. annars så är det väldigt lungt här hemma. va uppe till 4 igår kväll så det blev inte så mycket sömn för min del när man var tvungen att åka till stallet. men då fixade jag iaf goliath tills imorn ✓. nästa vecka nån gång ska jag boka tid hos ✄ för att göra en liiten förändring i håret. kan ni gissa? jo.. jag ska bli blond. det är där min personlighet ligger hehe. tyck vad ni vill, i don't caaare. men ska inte bli bimboblond. LOOVAR HAHA!
igår drog jag med mig en ny skinnjacka hem från stan. brun i fuskskinn. fick syn på en virkad västliknade sak som hängde så fint där inne också fast hade lite beslutsångest så den fick hänga kvar! men har bestämt mig för att köpa den nu haha. lite modern hippiestyle, men i like it! 
 /sofia


Godmorgon/God dag !

Klockan är mycket, måste gnugga sömnen ur ögonen och göra iordning mig. Mamma och Pappa är och köper nått nytt köksbord. Måste städa mitt rum. ååhh det här inlägget får det att låta som en Söndag!
Men jag ska hitta på något trevligt idag också, oroa er inte.
Duschen väntar, hörs!  /anna


 


Indiana Jones

Hejsan svejsan! Nu har jag ridit. Det gick inte speciellt bra om jag ska vara ärlig. Red på Amber som jag inte känner så bra och vi träna mycket på galopp som definitivt inte är hennes starka sida. Men det var nog bra träning både för mig och henne. ;) Har inte haft någon speciell outfit heller så tyckte inte det va läge för en outfit bild men det får ni förhoppningsvid imorn!
Nu ska lilla jag kolla på Indiana Jones med familjen. Ha det bra!
 / sofia


om ni undrar så är det niagarafallen i bakrunden. :)


Klantig är bara mitt förnamn..

Hemma från en frusen dag i det kalla vinter vädret. Som jag kanske har nämt så har jag jobbat på 4H idag med Snylda (Mathilda) otroligt kall dag jag fattar inte att de fortfarande minst minus 25 om dagarna fast det snart är mars. Mars är väll vårmånad? Eller, och en annan fråga är var tog växthuseffekten vägen ?
Jag tycker iallafall att gud eller någon liten filur ute i stor skogen kan ge oss lite värme, eller varför inte alla de människor som kommer hem från utlandet. De kan väll ta med sig lite värme, bara en gnutta iallafall så vi att vi slipper se termometern ligga på flera minus grader !
När jag skulle hem från 4H så var de tänkt att jag skulle ta bussen hem, men de gick väll sådär upptäckte att jag varken inte hade något busskort eller pengar på mobilen till smsbiljett. VARFÖR har dom tagit bort kontant betalningen för ! De slutade iallafall med att Snyldas mamma skjutsade hem mig, ska avguda den människa i framtiden som löste mitt stora problem/panik med min hemfärd. TACK !
Imorgon så blir de bara att stiga upp i allt för tidig tid till att jobba, sånt är livet. Blir även kvar i Årsta med Snylda efter jobbet, just nu tippar de mot en lugn kväll i hennes soffa kommer vara så otroligt trött.
Långt inlägg med massa 4H snack och min stora till klantning men nog med det för,
Godnatt nu ska jag sova ! :)


band of horses

Idag är det en sån dag då jag inte pallar med någonting. Orkar inte äta något inte gå någonstans... ingenting. Är bara grymt trött. Men funderar på att gå ut och gå sen bara för att göra nånting om min vad går med på det. Annars nu sitter jag och lyssnar på musik och låter tiden rinna förbi. Så kanske min dag blir. Fast framåt kvällen ska jag åka och rida. Tror jag red Monarch sist men ska fråga om jag får rida Amber istället, Monarch är ju så himla liten!
vi hörs senare! 
 /sofia



dreams & wishes

Den här luktar otroligt gott! Ni borde testa den men dock så går den inte att köpa i Uppsala. Köpte den i en butik som heter "Smålänningen" i Småland. Krämen luktar otroligt gott!





 /sofia

in the sky with diamonds







orkar inte berätta mer än att jag har varit i romme och hos mormor från i måndags. skit nice väder för skidor va det! köpte skjortan och skorna på stan i falun och ärvde tröjan med mönster på av min kära mormor. idag har jag ingen aning om vad som ska hända, har ganska lust med en helt chill dag faktist! 
 /sofia

si senorita.


Ska fortsätta avnjuta kvällen på bästa sätt med fortsatt bra musik från min älskade spotify lista! Bra dag. Alla nöjda & glada. Peerfäkt! Take care mate /anna

Trailers

 Två filmer jag hyrde idag. Dom är jättebra!



/anna

lugn start..

Första dagen på sportlovet idag då, körde en ganska lugn start man vill ju inte riv starta och stressa upp sig en massa när det är lov. Så det enda jag har gjort idag har varit att jag har tagit en liten trip ner till staden för att simma. De är ju dags att börja träna nu om man vill komma i form till baddräkten i sommar. Efter jag hade simmat mina 500meter, orkade inte med 1000 meter idag för jag hade sånn otrolig träningsvärk från tävlingen men iallafall efter simningen drog jag till hemma kväll och hämtade lite filmer från p2. Det var ungefär min dag ganska lugn men det kan behövas såhär efter 7veckor av vår terminen. Nu ska jag smyga iväg och kolla på en film de blir nog i rymden finns inga känslor ! :)
// Ellen


eh....

Sitter och försöker titta på basket och för en gångs skull tror jag jag förstår (lite iallafall).
Men tyvärr finns inga snyggingar att titta på:(
Tur att Top Model börjar nu:)


/Bella


Man måste dö några gånger för att kunna leva

Va hela dagen i Stockholm igår! Kan ni tänka er va jag hitta på Ica idag? Jordgubbar! Köpte sälvklart med mig hem och nu sitter jag här och njuter. Allmänt bra dag. Imorn blir det att åka iväg tidigt och ta olika blodprov, kommer inte få äta nånting innan så min mage kommer se ut som en valnöt! Sen vidare till Ikea och äta tills min mage får tillbaka sin form som en hasselnöt hehe. 
Jag vill ha vår nu. Se blomlökar komma upp ur de frysta rabatterna och gruset dammandes efter bilar, Mitt hus är fullt med tulpaner i alla dess färger och det doftar så stark just nu.
Ha en fortsatt bra Måndag! kram /anna




Grattis på födelsedagen mamma!


Audrey Hepburn

Idag har jag köpt, en svart stickad tröja, ett stort trä armband och ett par "Audrey" glasögon.
Love them<3



/Bella

I try....

När jag inte har något för mig brukar jag ta fram kameran, här är en lyckad bilde(behöver jag säga att det tog ett tag att få till en bra bild?)


Är det mörkt så ser man mindre av sig själv:)


Jag försöker och försöker men av någon anledning blir det inte bra....



/Bella

sööööt

OMG! älskar den här killen, lyssna bara hur han sjunger gagas låt? SÅ grymt duktig.



 /sofia fransson

GAGA

Hörde den för någon vecka sedan. Gillar typ två-tre låtar med henne, "Monster" är skitbra och förut älska jag verkligen "Just Dance" men den här var inte alls särskilt bra? bleh..
Vad
tycker ni?





 /sofia

all star

Undrar vilka av dessa converse jag ska köpa? BESLUTSÅNGEST! fast är nästan helt säker på de gröna, eller de lila... det här kommer inte sluta bra men båda är grymt snygga, tänk er ett par slitna gröna converse, snyggt!





 / sofia


saturdayss

Kom hem från stallet för några timmar sen så nu sitter jag och har rätt så långtråkigt. Musiken är på och vad kan man mer begära? En tid hos frissan skulle inte va fel nu när mina hårtoppar har klyvit sig helt och hållet.. och en färgning skulle sitta bra nu när håret är orangefult. 
Dagens jippiee: Hitta en gammal randig tröja långt nere i en låda som jag letat efter, perfekt till mina höga svarta jeans om man vill ha en lite strikt stil någon dag. 

Hare grymt skönt i Teneriffa Frida, vill bara hoppa ner i din resväska och följa med, väärme!! :D

 /sofia


snabbt inlägg!

Tja! Suttit framför Grammy Adwards 2011 hela förmiddagen och nu är mormor och morbror här och firar mamma i förskott. Nu måste jag skynda mig att gå mot Frida för måste få säga hejdå innan hon åker till Kanarieöarna!
Kommer sakna henne. Skriver kanske något mera sen, seeya! /anna

 


shoot for the moon.



nu har alla flyttat in hemma hos mig så det är fullt hus här i min lilla 3:a.
När jag kom hem från min pappa så insåg jag hur mycket kläder jag har. Det får knappt plats i min garderob och byrå. Men ändå så vill jag bara ha mer hela tiden. Hur kommer det här att sluta tro.. att jag blir en shopaholic som spenderar alla sina pengar på kläder tills jag får bo på gatan. Låter ju inte sådär jätte nice.
har bestämt mig på riktigt att jag ska åka till det stället som bilden visar. Grand Canyon. Älskar't!
 / sofia

You give me something


När jag tänker tillbaka på alla dessa minnen jag har med min syster så blir jag väldigt lycklig och faktiskt lite tårögd.
Att hon som syster alltid har fått släpa runt på mig som är 8år .Tänk att alltid ha en dryg liten lillasyster som alltid stör en när man försöker ungås med vänner eller helt enkelt försöker att plugga.
Nu när jag själv är snart 15år och stina som min syster heter är 23 har det blivit som att vi nästan är i samma ålder vi har börjat umgås mer som vänner och detta glädjer mig.
På bilden är jag ca 8år och stina ca 16år  och vi är i full färd för att lämna hemmaplan med hästen sebbe för att byta stall till skäve ett stall utanför gränby. Sebbe gick inte och lasta och därför fick vi köra med häst och vagn genom hela staden. Ett otroligt minne som alltid kommer att leva med mig, Jag älskar dig min syster !
 // Ellen !


My funny webcam

Älskar min "webcam" här är några bilder jag tagit:

Glad vem?


Mmmm me love



Kisses Bella


bulldegmandelmassagrädde..

Sitter just nu här på min lilla pinnstol med en stor semla framför mig vet inte riktigt hur jag ska reagera på mandelmassan och den massa grädden. Det blir ju ändå ganska mäktigt, men en sak måste ni hålla med mig bloggläsare visst är locket godast ?!
Passar på att slänga in en låt sådär mitt i torsdags myset!


 
KRAM EllenMariaJohansson !


we are all born superstars




Kärlek med stort till Johnossi, Broder Daniel, Peter o Björn- Lay It Down, mobilen och alla dessa fotohemsidor. 
Där fick ni också två failade bilder på de kläder jag hade idag.
Godnatt på er!
 /sofia

thats what you get when your heart win.

Drömmer mig bort till en annan värld, varför föddes just jag i Sverige? Ingenting känns som anpassat för mig här. Vill ha mer möjligheter, större yta, skönare skolor och bara vara. Om man tänker USA så kommer det upp så grymt mycket i min skalle. Något jag i hela mitt liv velat besöka är Grand Canyon, skulle va så in i helvete härligt, upplevelse för livet, stå där och blicka ut över det oänliga landskapet. Riktigt skakar över hur härligt det skulle vara och alla bilder jag skulle ta, åååh ta mig till USA nununu. Drömmen är att bo i vilda western i Arizona eller i California eller Texas. Tänk att bo på en ranch med dessa sexiga western kläder. Bilder sprödlar fram i mitt huvud som en casino maskin hur jag vill bo. Heearligt. Fatta alla unga sexiga western grabs som finns.
Visst Sverige är väl bra men gillar det inte särskilt mycket.
Vill bara bort härifrån under ett tag och hitta mig själv.
 / sofia


float like a feather in a beutiful world









/anna

it hits me Like a tidal wave.

Jag är ooootroligt trött. Skulle kunna falla framstupa om jag bara visste att jag landar mjukt..
Jag känner mig ensam, vart är min prins som skulle dykt upp på alla hjärtans dag, han måste tagit fel datum igen, typiskt killar.
Lyssnar till musik och drömmer mig bort till ett varmt land för .. ja ni har väl märkt att det är kyligt i Sverige just nu?
Jag älskar att bara skriva skitsaker som ingen bryr sig om förutom jag. Ni ska se min dator! den har hur många sidor som helst sparade där jag bara skriver och skriver. Sånt är skönt att ha, Länge leve Microsoft office word!
Jag har inte ätit god mat på 2 dagar nu och det märks, så fort jag ser en halvt uppäten macka i soporna börjar det vattnas i munnen, ni ska se! halft seriös! Nu måste jag sluta tala för stunden så ni kan gnugga sömnen ur ögonen och fortsätta kvällen! ha en fortsatt bra Tisdag!


Är jag en kock eller är jag en kock !? det ser ut som ett tidningsurklipp från nån mattidning.

/anna

Kungsberget

Hääärligt som fan i Kungsberget med gött folk från ERIKSBERG!
här kommer massa bilder!









vem har sagt att man ska vara snygg när man åker skidor ;)




Har så grymt ont i hela kroppen nu, vill bara gå och lägga mig. Måste bara säga att bussresan hem var heeeeelt spårad! Och väldigt "naturligt" höhööö.. Dagen var iallafall lyckad!

/SOFIA FRANSSON

cheese balls!

Super kul dag i kungsberget idag ! jag är verkligen jätteglad att ja följde med. Jag ramlade bara tre gånger så jag är stolt och nöjd. Till och med bussresan var jättekul. Glad alla hjärtans dag! // frida



Frusen om tårna..

Tja !
Som ni alla vet så drog Eriksbergskolan till kungsberget idag och självklart var jag,Frida och Sofia inte främmande för att haka på. Dagen bjöd på bland annat.

-Stora hopp i funparken
-snygg liftvakt
-minus 15 grader och solsken
-stört lopp
-skogsvägar
-en och annan avramling av ankarlift
-cheese doodles krig
-mosade bananer
-kullebytta över ett bussäte
-mys i bussen i en stor hög
-snygga backslickar efter hjälmar
-och även en och annan för frysen tå

Humöret var uppe på alla galna skidåkare med sin egna åk stil, även fast det var flera minus grader och alla dessa åk i kungsbergetsbackar/liftar bjöd på snygga vurpor. Men lika glad var man för de,för det var ju inte speciellt synd om oss som fick kasta sig ut för branta höjder i solsken!
Eftersom bilderna från dagens lilla trip inte ligger på datorn än, så får ni nöja er med kungsbergs bilder från förra året !



Glöm inte att det är alla hjärtans dag, så ta hand om era nära och kära ! ♥ // Ellen



Valentines day!

 
 
 

/anna

trettondeiandratjugohundraelva

Idag har jag varit i kyrkan med anna,isabelle, frida och en stund va ellen också där. vi var där från klockan tio till tre på eftermiddan! kändes ungefär som en skoldag. trött blev man iaf. vi fick bland annat gå catwalk med prästkläder, aaas sexigt! garvade så in i helvete mitt framför prästen.. kändes ju helt okej alltså. plus att Pär Ungdomsledare kollade ganska så surt på mig när vi satt o sjöng. det gjore så jäkla ont att sitta på de där jevla kuddarna i en hel timme. hehe men ånt får man tåla.
snart kommer min pappa hem, då ska jag åka förbi min mamma en snabbis för att hämta lite prylar till imorn.
kommer fullständigt äga i backen, så passa er!  noot, kmr ramla i liften det första jag gör. promis.

/sofia fransson


trött.

Var hemma idag från skolan. Inte speciellt sjuk, bara imorse. Så passade på att göra en ny header till bloggen. Tycker den faktist blev helt okej! Så den får väl duuga ;) Imorn var det nånting viktigt jag skulle göra men har glömt helt vad det var! Ska också luncha med en gammal vän som man inte snackat med på över ett år! Sjukt.
På måndag är det Kungsberget med skolan! Fan va kul det kommer att bli! Är väl lite ringrostig sådär i början men det blir nog bra. Nu måste jag städa mitt rum innan morsan upptäcker det!

random gammal bild...

puss sofia fransson


hela skolan står i lågor.

Kom just på att det har brunnit jäävligt mke här i lilla fjuttiga eriksberg i åren. Liksom först på min förra skola Hågadal, sedan Eriksbergsskolan och sen i en lägenhet näääära mig. lite pictuures... enjoy


Hågadalsskolans idrottsal (y)

Eriksbergsskolan :D

... och senaste branden några dagar innan jul på täljstenen.

/ sofia

with a happy smile on my lips..

Tjenamors !
Sitter här och små skriver lite granna till lite människor och tänker på hur j**vla skönt det är med att inte ha några läxor. Revolutions provet är över, och på måndag bär det av till kungsberget, ååhh.. de blir några najs dagar här framöver. Något som vi verkligen sätter tummen upp för, så att man hinner att lugna ner sig lite efter allt stressande. Pappa kom nyss och kastade en marabou kaka på mig så han tycker väll antagligen att jag ska komma och äta lite choklad med han så ska väll ta och göra det, choklad ätande kan man alltid ställa upp på. Juste jag och Mathilda var på 4h möte idag angående att jobba på sportlovet. Så torsdagen och fredagen på sportlovet ska jag och mathilda leka med barn ! :D // Ellen



just breathe


dör för såna här bilder inför sommaren...

/sofia fransson 


mac & cheese

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumsssssss



1. Häll i makaronerna i kokande vatten...

2. Låt koka i 3-4 minuter... efter det häll makaronerna i durkslag och sedan tillbaka i kastrullen..

3. Lägg i en smörklick...

4. Häll i 3/4 dl mjölk i kastrullen...

5.  Häll i innehållet från påsen man får med och rör om...

KLART! Godaste maten på bara typ 5- 6 minuter! 

pöözzz / sofia fransson
 

Klumpig klumpigare Isabelle

En liten sak ni borde veta om mig, jag är exremt klumpig (eller "klumpig med stil" som anna säger).
Imorse åkte vi skridskor på gympan och sjävklart ramlade jag, när jag skulle ta upp en boll, bang sa det och så satt jag där på isen.
Idag har jag oxå gått in i en dörr (fast det brukar jag göra) och så ramlade jag på en helt plan väg när jag och frida gick hem från skolan, enligt frida berodde det på att hon inte höll koll på mig när vi gick, det är tur att jag har henne ibland:))

Jag behöver inga bananskal för att dratta på ändan;)

/Bella


Huvudet fullt och ellen är glad..

Yoyoo Ellen här !
Precis klar med pluggningen innan middag av amerikanska/franska revolutionen.
Helt galet mycket typ 40 sidor revolution och över 100frågor till det inte konstigt att man blev sittande i 3timmar. Tycker inte direkt jag har fått något ut av det, inte mer än en sönder pluggad skalle. Men sånt är livet inte mycket att göra åt ;) Lite onödigt inlägg men så kan de va.. PEACE ! <3


f o o d o h o l i c




åkte ner på stan för att gå till en frisör och fråga om prao. fick ett nummer av en i personalen där chefens nummer stod så kommer ringa imorn. bara råka gå förbi vaksalatorg där det är marknad men kändes heelt mobbat att gå ensam så köpte en donut och åkte hem. donut är min absoluta favorit för den som inte visste det. juste en annan sak som riktigt stör mig är när wb fjortisar från särklassen ska sitta och råglo på en i bussen. de behöver fan inte slösa sin tid på att glo på mig? jäkla irriterande alltså.  
blir nog inlägg lite senare om min favoritmat. Undra vad kan det vara? ;)

puss / sofia fransson aka soooo, blondie, blondin :*


so hey, fucka

Huree läget? håller på att slockna på riktigt nu alltså. skulle bara säga att jag har sett filmen THE MIST, ännu en gång. gillar den mycke men slutet suger! så sofia hissar filmen men dissar slutet jao! 
Nä måste sova nu, hör av mig mer imorn fuckasss / sofia


Lite halv död

Har varit på loppis idag trodde alvarligt att jag skulle svimma bland dem tjocka tantenrna och prydnassakerna.
Men jag fick en liten svart spets kjol och en ljus lavendel färgad klänning:)
Så nu sitter jag och försöker åter upp liva mig själv med lite musik och lipgloss:))



/Bella

Tävlingsrapport !

Heej alla glada människor ellen här !
Tänkte slänga in en liten tävlingsrapport från idag, för er som inte visste de så rider jag precis som sofia fransson och idag var det tävling för min del. Det var hoppning ch jag skulle starta i 70cm, startade sist av alla men det är ganska skönt tycker jag för då kan man kolla hur alla rider . Men tillbaka till min insats, jag red Pimpim en fullblods valack som är 13år, en pigg liten kille som gillar att springa fort och taggar till lite extra vid tävling. Jag kom iallafall 6a och det blev placering för mig det vill säga att jag fick pris :)
Otroligt nöjd och glad över min ritt eftersom emelie som red Pimpim innan mig hade fått ett stopp och trodde de skulle sluta likadant för mig, men det gjorde det inte. Nu känns det som att det börjar bli lika roligt att rida igen som det var förut när man når framsteg som inte behöver vara så stora. Nu ska jag gå och plugga Historia med ett leende på läpparna !
 


Pimpim överst och jag och sammy i sommras under ! :)
// Ellen

 


Angels will call on me and take me to my home

 

- 5 november

Min Dag har vart bra, bättre bääääääässss..hmmjaa.. sen fick min dator virus och jag blev hotad att mitt liv skulle förstöras, jättetrevligt. Fick bort viruset för stunden men får se imorn. Tack Anna h och Frida för dagen, jag hade jättekul med er! ni äger. / anna



 
söt bild jag hitta på mig själv, tycks ?

Lite skvaller !

Det sägs att Jenny Silver har tagit och skaffat sig en regäl uppsättning av hår, håret som har satts fast i Jenny Silvers hårbåtten sägs vara 3kilometer lång och väga 3kg. Håret ska ha kommit från en indisk kvinna vid namn Fatima. Mycket snällt av fatima och hennes hår kommer att bli världskänt i svt 1 idag den 5 februari 2011, Men.. Brukar inte indiskthår vara svart ? hur förklarar vi den oranga färgen ? färgar man löshår ?


Från svart till orange ! :O     //
Ellen


Schlagerfeber !

´Tjaoo bloggen ! Det var ett tag sen sist, tänker inte bortförklara mig en massa varför de var det. Tycker istället att vi ser framåt och hoppas att jag skärper mig !
Idag är det melodifestivalen eller mello som det kallas nu 2011, Jag  känner att schlagerfebern har slagit till här i Eriksberg. Varje år så tänker man att man ska bojkotta den där skiten, men så hamnar där i soffan med en skål chips och en kall läsk. Men i år ska jag bara jag bara gilla läget och sitta där med min chips skål och min kalla läsk och följa var enda deltävling.
Har redan en BIG question i mitt lilla huvud och de är, vem som ska gå vidare denna lördag kväll i luleå till final ? Danny och Jenny Silver sägs att vara favorit tippade, men jag VÄGRAR tro det för jag ska hålla varenda liten tumme på mina två händer för att Pernilla Andersson ska gå vidare. Inte för att hon är någon känd artist utom för att hon sjunger på svenska och det är faktiskt coolt, Hallå vi är faktiskt i sverige och här sjunger vi svenska. Så jag håller på Jenny Andersson, och hennes kompis som följer med till final får bli Danny för han är en flickfavorit inte för mig men för alla små tjejjor ! vem tycker ni ska gå vidare ?


Puss och kram mellobanan Ellen ! :)


aujourd'hui


Heej sweetiepies! Min dag idag har varit helt okej. Började med skolan, första lektionen skulle just jaaag ha "show and tell" sjukt läskigt. då ska man ta med sig en sak hemifrån och stå o snacka om den i 2 min! Gick väl helt okej bortsätt från hur nervös jag verkligen kan bli i vissa tillfällen! Sen rulla väl dagen på, efter sista lektionen (sex & samlevnad) drog jag till stallet. red på fjording/ arab korsningen Rikki. Skit specc men skojjsig.

Nu har jag inte mke mer att säga än att jag ska plugga massa franska, intervjua min farmor och sen massa annat! Sååå drygt. Men hare bra guuys!
/ sofia fransson

Så känner jag mig:

I breathe, I hear
But I don’t believe it
My heart, it beats
But inside I’m freezing
My hands shake
They’ve lost all their feeling
Nowhere to take
And there’s no turning back this time
Gotta stay alive

Where do I go when I’m so alone?
Tears I’ve cried, I’ll survive
I’m alive

I’m stripped, I’m bare
I’m left here with nothing
I hold the wheel
And know where I’m going
No time, no space
I’ve lost all direction
And there’s no turning back this time
Gotta stay alive

I’m gonna get there someway
Through all the tears
And any road I can take
Just to get me some place
Where all the scars on my heart
And all the lies in the dark
Disappear in my head

Lights so bright, tonight
Gonna drive them away

Where do I go when I’m so alone?
Tears I’ve cried, I’ll survive
I’m Alive


wednesday..

Många tankar slår mig jämt i huvudet. Nya varje dag. Nya upplevelser nya saker hela tiden, sedan varje kväll brukar jag tänka igenom allt som hänt under dagen, "analyserar" dagen som gått. Vad jag gjort bra och gjort dåligt, vilka som är bitchar, snälla personer och annat. och en annan egenskap jag har är att läsa av människor, ser på utsidan hur de mår på insidan o.s.v. Ni kanske kan tycka jag är en dum blondin på utsidan men det finns mycket mer på insidan. Fick en bok av en 90 årig tant i värnamo på min födelsedag och tanten hade skrivit en lång text om hur godhjärtad, snäll och massa annat jag är som bryr sig extra mycket om henne när jag är där. Och ja..tanter har ju levt lite längre och upplevt mycket i sina liv, så hoppas hon har rätt för en gång skull. Det är inte så ofta man hör så mycke positiva saker om en själv så det betydde en del.

En annan sak jag också funderat på under ett långt tag är att man aldrig får sticka ut i det här tråkiga svennebajslandet. Alla måste vara lika och man måste jämt vänta tills man är accepterad av andra. Alla snackar skit om "personens nya tröja" och att han därborta har fula byxor, men kom igen? Det är deras stil, låt dom! 
Själv så älskar jag när folk skaffar sig en egen stil. Men jämt ska alla döma en.
Alla ska jämt kopiera andras stil för att just bli ordet "accepterad".

Vissa kanske håller med, andra inte. Ni undrar säkert varför jag just la ut det här inlägget men det var något jag var tvungen att få ur mig.

peace, sofia fransson


Grattis soffan!

Hej hej har inte skrivit nåt på länge men nuså. idag fyller sofia år så grattis sofia!
Det roligaste som hände idag var att björn har gjort en blogg där hela klassen ska skriva om en bok. Lite konstigt fast roligare än att sitta och skriva i böcker. Björns blogg heter http://kimnovakieriksberg.blogspot.com/.
//frida

Banan bak.

Bäst att ni skriver ner det här som jag tänker skriva nu..
Jag har gjort en alldeles förtrollande god banankaka ! magisk!
xx


kolla vilken fin bild jag hitta ! svårhittad på google, nej jag skoja höhö..
/anna

Dont look at me like that....

Jag älskar skor, helt galen i dem men som dem allra flesta (tjejer och killar) älskar jag oxå väskor. Mina absoluta drömköp är:

En grå Hermés victoria.


En svart Chanel Valentine.


En lila Hermés Birkin.


Och till sist en hel svart Louis vuitton Speedy.

/Bella
P.s. Happy B-day Blondie:-*

ha den äran sofia!

 15år


 Önskar Anna :)

BIRTHDAYYY



känslan av att nyss ätit jätte god mat o efterätt och att ha blivit 15 år gammal. haha min pappa körde i morse på metoden inte bry sig så mke om min födelsedag men sen när jag kom hem hade de värsta supriiiiiiise och fixat goood mat och efterätt samt lite presenter. love birthdays

En
hemsk händelse som hände idag var på musiken.. Då alla i klassen helt plötsligt börja sjunga för mig och aa fy fan vad jag inte gillar det! blev helt vinröd i fejjset sa andra och kände hur blodet helt cirkulerade i ansiktet. Tack så mke Anna, Ellen, Isabelle o Frida :') Älskar er också.. Men iaf efter skolan gick jag hem till min mamma med fotont, usch va ont ja har i foten.. När jag kom dit hade hon fixat en god brownie samt en BEN&JERRYS - COOKIE DOUGH, älskat den glassen läänge. När vi ätit, pratat och haft mys så tog vi bussen ner till stan och shoppade lite kläder. En stickad tröja, en skjorta, t-shirt och ett par jeans. Heeearligt.
NU är ja byxmyndig, halvägs till 30, får cykla utan hjälm och straffmyndig. psykhem nästaråå
p-essar att nej tårtan är inte min, mår både illa och bra av den.

/ daaaa birthday chiiild sofiiiiiiiia ;*

RSS 2.0